g1 g1 g1 g1

Beskrivelse

Henrik Ibsens gate 4 er et signalbygg med fem etasjer kontor samt restauranter og butikker på gateplan. Utenriksdepartementet leier hele kontordelen og restaurant Havsmak leier størstedelen av forretningslokalene.
Eiendommen som er fra ca. år 1896 har et totalt areal på i underkant av 5100 kvm og er for mange kjent som ”Gjensidige-gården”. Gjensidige har fortsatt den kjente Gjensidige-klokken på taket.

BELIGGENHET
Eiendommen her en svært god beliggenhet øverst i Vika med Slottsparken og 7. juni plassen som nærmeste nabo. Vika har en god blanding av kompetansemiljøer. Et spennende og innholdsrikt miljø for kompetanseutveksling, kunder og rekruttering. Området kan også tilby attraktive restauranttilbud og kultur/underholdning. I tillegg til sentral beliggenhet i Oslo Sentrum, ligger Vika med enkel adkomst for kjørende til hovedveinettet, samt at det er et rikelig tilbud med p-plasser for ansatte og besøkende til området.

KOMMUNIKASJON
Det er korte avstander til et bredt tilbud av alle former for offentlig kommunikasjon; Nasjonalteatret stasjon med tog/flytoget/T-bane (50 meter), buss (30 meter), trikk (20 meter) og båt (300 meter).
 


Kart